Om

Pauline Style

Kretativitet som ger energi                                                                                                               mail: pauline@paulinestyle.se

Jag, me and moi

Min målning

Mitt temperament och min fart så är jag just nu inne i en tid när det nästan uteslutande är akryl och akrylspray på duk som gäller. 


Sedan 2012  så har jag hittat en  idé som känns outtömlig på variation. Det är starka klara nästan barnsligt raka färger. Det gör mig lycklig att måla och min förhoppning är att andra ska känna detsamma.


Motiven har trots med  sprakande färger, fåglar, renar, älgar och ugglor två hem. Det ena är Åre där jag bor större delen av året åker skidor på tvären och längden, cyklar och njuter av en riktigt inspirerande miljö. Det andra hemmet är Corralejo på Fuerteventura. Där finns mera tid, lugn, surfing och mera pool för barnen. En riktigt kreativ miljö där med!

Det blir oftast många tavlor  målade under en kortare period i Los Barqueros

Jag älskar färg det gör en  lyckligare och det ger massor med energi..   

Sedan unga år har jag alltid målat och haft det som en skön och avslappnande hobby. När min farmor dog ärvde jag hennes målarlåda och började mer seriöst. Min farmors bror är konstnären  Arne Olsson från Örnsköldsvik som är en stor förbild för mig. Efter jobb och när barnen sover så åker akrylfärgerna fram. Det var länge min egna tid med mina egna tankar. Tills juli 2013 då jag hade en utställning på Grädda i hembyn Åre. En upplevelse som var lika delar skräck, förtjusning och bekräftelse. Det gick långt över mina förväntningar. Sedan dess så har jag närmat mig tanken att kreera mera och framförallt för att andra ska få se och tycka till om det jag gör på min egna tid! Voila en hemsida.